Gæstebog
Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Bente Kølkjær Jørgensen, d. 08-10-2009
Mange- mange tak for en dejlig lørdag den 3. oktober 2009. En tak til Jeanette & Lis for at de havde gjort det så hyggeligt, og en særlig tak til Lillian og hendes mand fordi de var chauffør for mig.


E-mail:
Skrevet af Margrethe Conrad Buch, d. 04-10-2009
Hej til alle som var med til træffet lørdag den 3. oktober 2009 havde en virkelig hyggelig dag med snak og sang og masser af grin. Tak til dem som havde gjort det muligt at vi igen kunne mødes, jeg glæder mig til næste gang hvor vi måske kunne blive lidt flere
Kærlig hilsen Margrethe Conrad Buch
Ansat i køkkenet fra Maj 72 til kysten lukkede i 74E-mail:
Skrevet af Gudrun H.Lorenzen., d. 06-09-2009
Hej.Lillian. Jeg mangler et kontonr. hvor jeg kan sætte penge ind på, den har I ikke sat på hjemmesiden,og det er det eneste jeg har at forholde mig til. Mange hilsener Gudrun (ang. TRÆF.)


E-mail:
Skrevet af Bente Kølkjær Jørgensen, d. 03-09-2009
Hej
Jeg var barn i 1955, bor nu på Sjælland, hvis jeg skal til træft den 3. oktober , har I så et forslag hvor man evt. kan overnatte.
kh Bente


E-mail:
Skrevet af Marry Sandholdt, d. 22-05-2009
Fandt hjemmesiden. Glæder mig til den 3.okt.Hilsen Marry.


E-mail:
Skrevet af kirsten Larsen, d. 16-05-2009
Hejsa!!!
Har lige set I holder traf d.3 oktober. Der kunne jeg godt tænke mig at deltage,hvis jeg evt, kunne tage min søster med, da jeg er ved hende i Haderslev. Hvor kan man tilmelde sig? Venligst Kirsten Larsen


E-mail:
Skrevet af Vinni Helm Hemmingsen(Petersen), d. 13-05-2009
Hej.
Jeg har lige kigget på denne her hjemmeside, og fundet et billed af mig selv (Edith Ernst 69/70). Det var helt sjovt at se. Jeg har for ganske nylig stiftet bekendskab med at der var nogle mennesker fra dengang som mødtes. Mit ophold står ganske tydligt (syntes jeg selv) Der er et billed i samme serie som det af mig, hvor der står et ?? Jeg tror det er Frk. Carstensen en barneplejerske, som var der da jeg var der. glæder mig til at stifte nærmer bekendtskab med jer. Hilsen Vinni


E-mail:
Skrevet af Kirsten Engelhardt (Block), d. 04-03-2008
Hej allesammen!
Tusind tak for en dejlig dag. TAK for den store indsats I har gjort, for at dagen blev så vellykket.
Jeg kunne huske en del fra mit ophold på Kysten, men der er kommet nye minder frem fra glemmebogen ved mødet med jer. Bl.a. det med sangene, det kunne jeg slet ikke huske, men ligesåsnart jeg hørte dem, kom de frem på lystavlen igen.
Jeg glæder mig allerede til næste træf.

Mange hilsener til jer alle
fra
Kirsten Engelhardt (dengang Block - jeg var der som 9-årig fra januar til maj 1965)


E-mail:
Skrevet af Gudrun Højvang Lorenzen., d. 04-03-2008
Tak for en dejlig dag ,det var en stor oplevelse.
Det var rart at se de "gamle" kollegaer,det var rigtig hyggeligt.Det var så godt og flot arrangeret,det skal I have tusind tak for,jeg glæder mig til næste træf.


E-mail:
Skrevet af Lis John Petersen, d. 03-03-2008
Herigennem vil jeg gerne sige tusinde tak for det flotte arangement og den ildhu der var lagt bag, det er rigtig flot at nogle, her Jeanette og Lillian har overskud og mod til at få sådan et træf til at lykkes, ALT var vellykket. Jeg personlig fik mange brikker af mit ødelagt(fortrængte)puslespil til at falde på plads. Jeg har i mange mange år spekuleret på hvordan det var. Men takket være dette træf, er det nu lykkes at få en lille del op til overfladen. Jeg glæder mig meget til næste år.


E-mail:
Skrevet af Helle Sønnichsen, d. 02-03-2008
Hej tusind tak for en rigtig god dag.og for det store arbejde i har lagt i det.Jeg håber det er noget der kan gentages.
Mange hilsner Helle Sønnichsen før Christensen


E-mail:
Skrevet af Karin houge andersen (nielsen), d. 02-03-2008
Ville lige takke mange gange for den dejlige dag i gav os alle i lørdags den 01-03-08, samt det store arbejde i har haft med at samle os alle igen. Jeg nød det bare så meget, og glæder mig meget til næste træf. De kærliste hilsner fra Karin houge andersen (nielsen) hoptrup


Skrevet af Eva ( Matthiesen) Kragh, d. 26-02-2008
Hvor er det en flot hjemmeside, jeg er tit inde for at kigge.- jeg var barn på kystsanatoriet i efteråret 1961, jeg glæder mig til træf den 1 marts, det jeg efterlyser er om nogen ved om der findes nogle papirer på os "børn" hvorfor vi var anbragt.


E-mail:
Skrevet af Lene Arentoft (Teddy), d. 23-02-2008
Hej Alle
Jeg var på kyst fra maj til august 1964. Jeg husker en pige der hed Lisbeth og var fra Frederica, hendes far var taxa vognmand. Det kunne være sjovt at høre fra nogle af de andre der var der sammen med mig. Jeg har desværre for sent opdaget at der skal være træf, men kommer gerne hvis I gentager det.


E-mail:
Skrevet af kirsten larsen, d. 16-02-2008
Jeg har lige hørt om jeres hjemmeside og gik strakks ind på den.Jeg bor i København, hedder Kirsten og var på kysten i sommeren 63. Jeg var da 13 år.Under frk. Højlands fotoside fra 63, var jeg inde og kigge ja, der står jeg ved gyngen til venstre og Ellen til højre.Den lyshåret pige, der sidder ned, mener jeg, hedder Marion.Vi kom samme dag.
Hold da op, hvor blev jeg rørt.Jeg så også alle de andre billeder.Jeg kan genkende stedet, men ikke personerne. Det er også 45 år siden.Alletiders ide i har fundet på med den hjemmeside. Det satte nogle minder igang. Håber i laver et træf senere,kan desværre ikke deltage denne gang. De kærligste hilsner Kirsten


E-mail:

Nyeste kommentarer

02.10 | 17:47

Jeg har opholdt mig på Kystsanatoriet i Augustenborg i 1961. Jeg var ikke glad for at være der. Har prøvet at glemme men ønsker at arbejde med erindringerne

19.09 | 12:26

I højre side evy og tommy

19.09 | 12:24

Evy Yvonne Langkjær er personen der står op her, min storesøster til Tommy Brian Clausen---> Nu Tommy Bundgaard Clausen

16.06 | 08:39

Hej jeg hedder Sanne Bidstrup (f.Dall), 1956. har fået fortalt, at jeg var på 'Augustenborg ' i nok 4 mdr. i 1961, var omk. 5 år. Må have været kystsanatoriet.