Gæstebog
Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Birgitte Lauridsen, d. 08-11-2011
Kære Lillian
Tusind tak for en dejlig samtale
Jeg har fundet rigtigt mange minder frem i forbindelse med vores samtale til min selvbiografi, som jeg skrive for at gøre en forskel.
De kærligste hilsener
Birgitte Lauridsen


E-mail:
Skrevet af Karin Ring-Pedersen, d. 11-08-2011
Jeg og mine 2 søskende var på kystsanatorioum i Augustenborg i 1965 ( tror jeg nok) min lillesøster er fra 1962 og min mor mener hun var omkring 3 år.Jeg var omkring 10 år min mor kan ikke huske hvor længe vi var der, min vi fik undervisning i skolestuen, jeg mener et par mdr.
Er der nogen der var der i den periode, mit navn er Karin mine søskende hedder Inge og Tina, Dengang havde vi efternavnet Danneborg.Jeg har været inde og se nogle billeder fra den periode og kan huske Frk. Dinesen og plejemor deres ansigter.


E-mail:
Hjemmeside: Hvidkjærsvej 10 7000 Fredericia
Skrevet af Zusanne mühlendorph Møllegaard født Knudsen, d. 24-07-2011
Hej Jeg og min søster var på kystsanatoriet fra juli 1966 til julen 1966. Jeg hedder zusanne og min søster tinna. Jeg husker ikke så meget fra den tid, kun at jeg var meget ked af at være der. Jeg husker når min mor havde været på besøg og hun skulle afsted blev jeg altid fast holdt af plejemor. Jeg husker også at jeg græd meget ( var 3 år) Jeg kan huske lige inden vi skulle hjem kom der en dreng som jeg legede meget med. Jeg mener at han hed claus,måske michael men er lidt i tvivl. Så vidt jeg husker sov han på samme sovesal som mig.Jeg husker også at jeg blev tvunget til at spise stikkelsbærgrød, skulle blive i spisesalen til jeg havde spist op, hvilket jeg aldrig gjorde. Jeg husker også at min søster skulle sove sammen med de store børn,alså en anden sovesal, hvilket var et stort savn for mig. jeg har sikkert også oplevet en masser gode ting i løbet af mit ophold, men dem husker jeg ikke ret godt.Kunne godt tænke mig at høre fra nogen som måske husker mig .


E-mail:
Skrevet af Susanne Lorenzen, d. 09-05-2011
Hej. Jeg kom i snak med vores "nye" genbo Lillian, som opfordrede mig til at skrive. Husker det ikke for noget godt. Jeg var der i 2 mdr i 1963, juli var den ene måned. Husker ikke særlig meget, kun at man skulle stå i kø for at få tøj og at tøjet var alt for stort og skulle spise op, selvom jeg ikke kunne lide maden og havde kastet op i det. Vh. Susanne


E-mail:
Skrevet af martin jakobsen, d. 29-03-2011
Hej mit nav er Martin Jakobsen.
jeg har også været der det må være en gang i starten af 1970 ere, nogen der kan hjælpe mig med at huske, eller hjlpe mig måske med foto eller andet oplysning mvh martin


E-mail:
Skrevet af Else Dam Christiansen, d. 02-03-2011
Skolepraktikant i 68. Mit liv ændrede sig.. Jeg skulle bare være pædagog... for at gøre en forskel.. Har lige læst min historie fra 68. Åh,det gjorde ondt....Jeg har nu været pædagog i næsten 40 år...Nu begynder jeg at føle lidt afmagt igen....Håber det kun er min alder der trykker....


E-mail:
Skrevet af Jørn Baumann, d. 27-02-2011
Hej.
min mor Lis Baumann har haft arbejde på kysten en del år og jeg synes det er fedt når i kan samle gamle ansatte såvel som børn som har boet på kysten en periode. Fortsæt endelig med at mødes.

m.v.h. Jørn Baumann


E-mail:
Skrevet af Margrethe Conrad Buch, d. 29-01-2011
Som tiden dog løber nu varer det ikke længe før vi skal have træf igen glæder mig til at møde jer alle igen for selvom vi ikke kender hinanden, har vi det sjovt vi snakker og griner det er skønt. Jeg var ansat i køkkenet fra 1972 til Kystens lukning i 1974 samt havde aftenvagt hvor vi legede med børnene det var en dejlig tid. Glæder mig til september når vi skal have træf igen.
Hilsen Margrethe Conrad senere giftet sig til Buch


E-mail:
Skrevet af Mona Olsen, d. 26-01-2011
Hej Lilian.

Tak for din mail.

Sidder og kigger på personale fra dengang, kan huske frk, Skårup, mener jeg havde hende som lærer, kan det passe? er der andre der havde hende så sig frem, det ville være godt at få sat det på plads, jeg mener vi gik i skole oppe under taget.

Blev vasket i kælderen, og sov i store og små sovesale, spiste i en stor sal, i stuen, fik blå, og grønne frakker, så vi så ens ud alle mand.

Håber at nogle kan huske, det samme som mig, mange hilsner til jer alle.


E-mail:
Skrevet af Mona Olsen, d. 22-01-2011
Hej kan nogen huske os, Mona Bente Martin Bibi Breitenkamp. Vi var der, 1957-1958? min bror siger 1959-1960?, vi kom fra amager, vil gerne høre fra jer som kan huske os. flot hjemmeside.


E-mail:
Skrevet af Marianne Mortensen, d. 11-12-2010
Hej. Jeg husker ikke helt årene jeg var der, men ca 1969 - 1970. Jeg husker at der var 2 der hed store Bente og Lille Bente der arbejde der, men det bedste at jeg husker, var at der var en dame, som hæklede en sort kasket med glimmer i og den var jeg simpelthen så glad for. Jeg husker, at vi spiste i en sal og når det var lørdag fik vi slik fra et skab, der stod i salen, hvis vi havde fået sendt noget hjemme fra. Jeg husker også, at hvis jeg havde lavet noget forkert ;0) skulle jeg ind til " Plejemor " og det var næsten det værste, men i bund og grund, var hun ikke så streng alligevel. Jeg husker også at jeg først sov i på den store sal oven på og da jeg blev et år eller to ældre, fik jeg lov til at komme ind og sove hos de store piger. Jeg husker også at mange af os, altid sang en masse sange og det var noget af det bedste de små vidste, for så sang vi for dem, eller læste en historie. Mere kan jeg på nuværende ikke huske. Med venlig hilsen Marianne


E-mail:
Skrevet af lilla andersen født walsted, d. 10-12-2010
Hej. jeg hedder lilla Walsted nu Andersen.Jeg huskermin tid på "Kysten" som en dejlig periode og kunne godt tænke mig at deltage i det næste træf.


E-mail:
Skrevet af gurli muckert født hansen, d. 10-12-2010
hej
det var sjovt at læse alle indlæggene, sidder her sammen med lilla Waldsted - vi har været venner siden vores tid på Kysten og det er snart 38 år siden. håber at høre fra jer. det kunne have været sjovt at have været med sidst i var sa
mlet


E-mail:
Skrevet af Tove Helene Sundstrup, d. 14-09-2010
Hej! jeg har søgt om Julrmærkehjemmet i Augustenborg, og kan nu se at jeg huskede rigtigt, for det findes jo ikke mere. men jeg har været der i år 1957/58 og husker det som en meget positiv tid. tre måneder var jeg der fordi jeg var for tynd, og jeg tog tre kg på der, meget flot.det jeg husker, er de dejlige fedtemadder, som man kunne få til sidst,som ekstra madder, dem sloges vi om. det skulle være sjovt om der er nogen der har været der på samme tid.jeg er fra fyn og hed Tove Jensen dengang.


E-mail:
Skrevet af Doris Bøtkjær , d. 17-12-2009
Hej alle sammen
Iønskes alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår med tak for det gamle
Doris


E-mail:

Nyeste kommentarer

02.10 | 17:47

Jeg har opholdt mig på Kystsanatoriet i Augustenborg i 1961. Jeg var ikke glad for at være der. Har prøvet at glemme men ønsker at arbejde med erindringerne

19.09 | 12:26

I højre side evy og tommy

19.09 | 12:24

Evy Yvonne Langkjær er personen der står op her, min storesøster til Tommy Brian Clausen---> Nu Tommy Bundgaard Clausen

16.06 | 08:39

Hej jeg hedder Sanne Bidstrup (f.Dall), 1956. har fået fortalt, at jeg var på 'Augustenborg ' i nok 4 mdr. i 1961, var omk. 5 år. Må have været kystsanatoriet.