Gæstebog
Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Buhmann, Monika, d. 05-02-2008
Hej Lilian,
pae fredag og loerdag har jeg laest hele hjemmesiden frau kyst. Det er jo rigtig smart hvad i har lavet. Selv om jeg har laest det hele, er min erinring fra kysttid ikke meget stor. Jeg kan ikke en gang huske tiden vaenaer jeg har vejret der. Min bror Reinhold siger det var i 1964. Det jeg husker var untervisning pae loftet. Sede sammen efter aftensmad og plejgemor spillede klavier og vi sang til det. Det var altid hueggelig. Plejgemor var altid god med meg. Efter aftensmad fik vi altid ein boltje (slik). Sovevejrelses gider jeg ikke at taenke pae. Det var froektelig. Om formiddagen fik vi gulleroeder aller aeble. Og hyggetimer pae graesplanen var altid godt. Mer kann jeg ikke sige fra min tid pae kyst. Jeg synst jeg hade det godt pae kyst.
I eftermiddags ringede jeg op til Helle Dinse, vordi jeg havde spoergsmael, til overfoering af pengene. Vi havde en god sammtale. Og nu kommer vi med 3 pers. fra Flensborg til vores moede d. 1. mar. Det skal nok blive en spennede tur til Soenderborg. Jeg glaeder mig allere nu.
hilsen Monika (Reinholds soester) fra Flensborg
(Kik over mine fejl - tak)


E-mail:
Skrevet af Eli Kristensen., d. 05-02-2008
Jeg hedder Eli Kristensen, og jeg var lærer på det store hold fra engang i 60erne og indtil kystsanatoriets lukning i 1974. Jeg mindes med glæde mine timer med børnene, og jeg håber at træffe nogle af dem den første marts.
med venlig hilsen. E.


E-mail:
Skrevet af Lillian Krogh Jørgensen /g.Larsen, d. 31-01-2008
Det er skønt at nogle har taget initiativ til et træf.Jeg var på Kysten i tiden 1ste. Maj 1957 til juli 1958.Jeg mindes kun dejlige børn og hyggelige voksne.Timerne i sovesalen med de yngste før de skulle sove mindes jeg som nogle rare stunder.Men der er jo meget andet som vi sikkert vil komme til at tale om når vi mødes . Kærlig hilsen Lillian Kr.L


E-mail:
Skrevet af Ketty Wenneberg, d. 27-01-2008
Det er med glæde jeg mindes mine 2 år på Kysten.Badedag ikælderen var råhygge,den brune sæbe til hårvask, blev pisket op over ilden på komfuret og lignede æggeshampo,og brun sæbe er jo ikke det værste, man kan dufte af! Tak Karin Jager, at du oplevede opholdet positivt, måske er du en af de super dejlige og glade børn i mit fotoalbum, fra 59 til 62.


E-mail:
Skrevet af Heidemarie Mondrup, d. 30-11-2007
Hej har lige hørt om jeres hjemmeside.
jeg har været der som barn omkring 1955 jeg er født 1948 kommer fra Flensborg.
Det jeg mest kan huske er at vi gik i skole oppe under loftet,og at vi gik i blå og grønne frakker de blå var mest eftertraktede.
Hilsen Heidi


E-mail:
Skrevet af Jette Lohmann .Fyn, d. 23-11-2007
Flot hjemme side,og ikke minst arbejdet.Pøj-Pøj held og lykke med det.
Da vi havde af slutte hvores samtale,må jeg side at fruen her var forviret,lige pludselig høre noget fra sidt liv ,som stammer for 40år siden,mange tanker røg igenmen hovet på mig.Glæder mig til at følge udviglig.Kærlig hilsen hilsen Jette Lohmann


E-mail:
Skrevet af Inge Jensen, d. 19-11-2007
Jeg var 3 - 4 år dengang, kom fra Sydslesvig ca. 1950/51. Kunne ikke tale tysk mere da jeg vendte hjem. Pedellens hund hed "Pussi", vi sang en sang om den, når vi gik tur. Fik et æble daglig, udendørs - det var noget med et tårn. Sov i en sovesal, skulle lægge tøjet pænt sammen og på en stol ved fodenden. Der var en pige som kradsede sig på kroppen, hun blev fikseret. I børnehaven (legestuen) sang vi " Se min kjole den er ..som osv".
Det er hvad jeg husker. Efterveerne er så at jeg ikke tåler at blive forladt. Jeg var i ca. 1953/54 på Julemærkehjemmet i Kolding i ca. 1½ år og der kan skaden jo også være sket. Jeg er glad for at man har lært ikke at forlade små børn på den måde ( jeg tænker her på hospitalsindæggelser).


E-mail:
Skrevet af Karin Jæger, d. 18-11-2007
Jeg sidder og læser Maria Hellebergs bog "Kærlighedsbarn", som jo foregår på Augustenborg Slot. Jeg ved jo med sikkerhed, at jeg i 3 mdr. i 1959-60, boede nabo til slottet.

Jeg husker kun lidt fra opholdet (dog kun positivt) derfor er jeg selvfølgelig spændt på, at høre mere.E-mail:
Skrevet af Torben Johansen,Otterup, d. 13-11-2007
Tak fordi i har oprettet denne hjemmeside. Jeg var på sanatoriet i tre mrd., jeg tror det var 1954,jeg havde fødselsdag 31/10 da jeg var der. Den eneste jeg husker derfra, var en der hed Mary eller Inge, og som jeg knyttede mig meget til. Jeg husker ikke meget derfra, men jeg opfatter det ikke som noget opmuntrende. Jeg ved ikke engang hvorfor jeg var der.Jeg husker kun denne pige som var sorthåret, som en meget sød pige. Jeg vender senere tilbage an. det træf som i planlægger når jeg har bedre tid.
Venlig hilsen Torben


E-mail:
Skrevet af Karin andersen (nilsen), d. 18-10-2007
Utrolig flot hjemmeside i har fået lavet. Held og lykke med den. Venlig Hilsen karin andersen hoptrup ( nielsen)


Skrevet af Karin Anna Søgaard, d. 21-09-2007
Hej til alle.
Jeg har aftalt en samtale med en journalist ved Sønderborg /augustenborg ugeavis.Han synes det hele lød spændende. Er der nogen jeg må henvise ham til , for yderligere unformation. Jeg holder jer alle opdaterede her om hvordan det går.
Hilsen karin


E-mail:
Skrevet af Karin Anna Søgaard, d. 21-09-2007
Tak fordi at noget tog initiativ til denne hjemmeside. Jeg håber der vil blive spundet en masse tråde af erindringer til gavn for os alle. Det tror jeg at vi er mange der har brug for. Jeg vil i hvert fald prøve at sætte en masse ord på mine erindringer. Jeg var på augustenborg kystsanatorium 2-5 gange fra 60-65. Jeg kom fra Sønderborg og var andbragt sammen med en lillebror Ole og Storebror Tim MVH Karin A. Søgaard (F. Hansen )


E-mail:
Skrevet af Gudrun (Højvang)Lorenzen, d. 14-09-2007
Lige en lille hilsen,fra en tidligere Barneplejerske,Frk.Højvang.Jeg tror at siden her kan bruges til noget godt Jeg vil gerne bidrage,med hvad jeg husker derfra. ..Kærlig hilsen Gudrun Lorenzen.


E-mail:
Skrevet af Jeanette Finne, d. 05-09-2007
Hej Lillian
Tusind tak for dit arbejde med vores hjemmeside. Jeg sidder faktisk her med tårer i øjene, så rørt blev jeg .Den skal nok vokse sig stor, nu kører det.Kærlig hilsen Jeanette


E-mail:

Nyeste kommentarer

02.10 | 17:47

Jeg har opholdt mig på Kystsanatoriet i Augustenborg i 1961. Jeg var ikke glad for at være der. Har prøvet at glemme men ønsker at arbejde med erindringerne

19.09 | 12:26

I højre side evy og tommy

19.09 | 12:24

Evy Yvonne Langkjær er personen der står op her, min storesøster til Tommy Brian Clausen---> Nu Tommy Bundgaard Clausen

16.06 | 08:39

Hej jeg hedder Sanne Bidstrup (f.Dall), 1956. har fået fortalt, at jeg var på 'Augustenborg ' i nok 4 mdr. i 1961, var omk. 5 år. Må have været kystsanatoriet.