Marianne Kristensen (barn)1967?

Jeg har modtaget en mail fra Marianne Kristensen.Jeg har fået lov til at skrive hendes erindringer ind her.

Jeg har også boet på Augustenborg børnehjem , som jeg troede det var.Kom på den tanke idag, gad vide, om jeg kunne google noget om stedet, for jeg kunne godt tænke mig at se stedet idag. Jeg bor i Hjerting , og der har vi et kystsanatorie, Som jeg har været i praktik i en uge for en del år siden.Der dukkede minder op fra Augustenborg.Jeg mindes der var store kastanjetræer i haven ud til vandet, og vi stod og kiggede ud på vandet, hvor der kom nogle vikingeskibe, har vel været et eller andet arrangement.Jeg husker også engang ,da der faldt et stankelben ned i min øllebrød. Den blev fisket op og lagt ved siden  af.Jeg skulle bare spise det øllebrød¨. Jeg kastede op i tallerkenen,og så puttede de bare en ny skefuld i munden på mig.Jeg havde skrevet et brev ,hvor jeg også havde en tegnet en tegning på,kom ind til plejemor og fik at vide, at jeg ikke måtte skrive at jeg ikke kunne lide at være der, så rev hun min tegning i stykker,og gav mig et nyt stykke papir, jeg skulle skrive ,at jeg var glad for at være der.Jeg kan huske , at jeg var så ked af, jeg skulle af med min fine kjole og have deres tøj på.Men jeg husker også ,vi var ude på sådan en badebro med hus , hvor man kunne klæde om i, ja og en del mere:dengang spillede de meget den her i radioen.Tag din gamle sweater på og lad bare skægget stå, og ---jeg ønsker mig en blå ballon en af dem med sjov facon.Kan huske vi sov i sådan nogle sorte tremmesenge, hvor jeg græd, og der kom en af de andre piger og rykkede mig i håret, men siden blev jeg accepteret.

I en nyere mail, skriver Marianne, at hun er født i 1959 og tror det var i 1967 hun var på kyst.Hun kan huske hun selv skulle rede sengen.

Súsanna 13.08.2021 18:03

Jeg var på børnejemmet 1967, kan huske de blå smækkbukser, badekar i kælderen. Og de sorte senge i salen. Jeg fik ikke lov at sove i samme sal som min søster.

Jette mortensen 08.03.2017 16:28

Hej Marianne Jeg har været på kystsanatoriet hvor jeg ikke var ret gammel.
Køkken pedersen, Ingrid og en gartner er det bedste jeg husker. kontakt mig gerne.

| Svar

Nyeste kommentarer

02.10 | 17:47

Jeg har opholdt mig på Kystsanatoriet i Augustenborg i 1961. Jeg var ikke glad for at være der. Har prøvet at glemme men ønsker at arbejde med erindringerne

19.09 | 12:26

I højre side evy og tommy

19.09 | 12:24

Evy Yvonne Langkjær er personen der står op her, min storesøster til Tommy Brian Clausen---> Nu Tommy Bundgaard Clausen

16.06 | 08:39

Hej jeg hedder Sanne Bidstrup (f.Dall), 1956. har fået fortalt, at jeg var på 'Augustenborg ' i nok 4 mdr. i 1961, var omk. 5 år. Må have været kystsanatoriet.